پنجشنبه 24 آبان 1397   22:43:21
بيشتر
رویدادهای مهم
فراخوان عضويت در كميته هاي متناظر كدكس غذايي سازمان ملی استاندارد ایران در راستای ساماندهی مشارکت گروه های ذینفع، ذیربط و متخصصین در تدوین استانداردهای بین المللی سازمان های استاندارد سازی، اقدام به تشکیل و بهبود ساختار کمیته های فنی متناظر می نماید تا با حفظ منافع و مصالح ملی و ارائه نظرات علمی در عرصه تدوین استانداردهای بین المللی حضور فعال داشته باشد.
از این رو با توجه به تخصصی بودن فعالیت استانداردسازی در کمیته های فنی سازمان های بین المللی استاندارد سازی، دفتر مطالعات تطبیقی سازمان ملی استاندارد ایران، همسو با چشم انداز و اهداف كميسيون كدكس مواد غذايي بين الملل مشارکت سامان یافته در تدوین استانداردهای کدکس مواد غذایی، انعکاس نظرات در جهت حفظ مصالح و منافع ملی و تسهیل تجارت مواد غذایی در بازار جهانی را پیگیری می نماید. لذا به منظور توسعه همکاری ذیربطان و ذینفعان از متخصصان کشور دعوت می گردد در صورت تمایل به همکاری در فعالیت های کمیته های متناظر، ضمن عنایت بر ادامه مطالب با تکمیل و ارسال مراتب به ترتیب مشروح ذیل، موجبات غنای این حرکت ملی را فراهم سازند.
مهلت ثبت نام :
تاریخ شروع پذیرش: 97/08/13                               تاریخ پایان پذیرش: 97/09/30
نقش و وظایف اعضاء:
اعضا در کمیته های فنی متشکل از گروه های ذینفع، با مشارکت و اعلام نظر در خصوص مدارک و پیش نویس استاندارد های بین المللی نقش مهمی در مشارکت بین المللی در جهت حفظ منافع ملی کشور دارند.
علاه بر این اعضاء کمیته در موارد زیر نیز باید مشارکت مناسب داشته باشند:
- مشارکت فعال و مستمر در کار کمیته فنی و گروه های کاری مربوطه به صورت حضوری یا الکترونیکی
- همکاری و هماهنگی با مسئولان کمیته فنی به منظور فراهم کردن امکان برگزاری منظم و مناسب جلسات
- همکاری لازم به منظور فراهم کردن امکان حصول اجماع نظر مبتنی بر منافع ملی در رابطه با موضوعات در دست بررسی
شرایط عضویت:
  • داشتن تحصیلات، تجربه و سوابق کاری مرتبط با فعالیت کمیته
  • تسلط به زبان انگلیسی
عناوین کمیته های متناظر کدکس غذایی ایران:
1. آلاینده های مواد غذایی 10.ماهی و فرآورده های شیلاتی
2. بهداشت مواد غذایی 11. سیستم های بازرسی و گواهی کردن برای واردات و صادرات مواد غذایی
3. اصول کلی 12.شیر و فرآورده های آن   
4. مقاومت به مواد ضد ميكروبي 13. میوه ها و سبزیهای فرآیند شده
5. باقیمانده سموم آفت کش ها 14. میوه ها و سبزیجات تازه
6. برچسب گذاری مواد غذایی 15. باقیمانده داروهای دامی
7.خوراک دام و طیور 16. غذاهای حاصل از بیوتکنولوژی
8. افزودنیهای مواد غذایی 17. روغن ها و چربی ها
9. تغذیه و غذاهای رژیمی خاص 18 . ادویه و گیاهان مورد مصرف در آشپزی
 
نحوه عضویت:
لطفاً فرم عضویت  تکمیل شده را به همراه رزومه به دفتر مطالعات تطبیقی و مشارکت در استانداردهای بین المللی به آدرس ایمیل nationalcodex@gmail.com و یا شماره فکس 88654059 ارسال نمایید. (عنوان کمیته مورد نظر در فرم عضویت قید گردد)

 
 
امتیاز دهی