استاندارد ملی ویژگی بسته بندی جعبه مقوایی مواد خوراکی تدوین شد
در دویست و سی و دومین اجلاسیه کمیته ملی بسته بندی، پیش نویس استاندارد "بسته بندی - ورق مقوایی و جعبه مقوایی مواد خوراکی - ویژگی های فیزیکی و روش های آزمون " با همکاری نمایندگان تولیدکنندگان، سازمان غذا و دارو، آزمایشگاه ها، پژوهشگاه استاندارد، انجمن ها و جمعی از صاحبنظران استاندارد به تصویب رسید.
آزیتا خضرایی، مدیرکل دفتر تدوین استانداردهای ملی، هدف از تدوین این استاندارد را تعیین ویژگیهای فیزیکی، نشانهگذاری، نمونهبرداری، بستهبندی و روشهای آزمون انواع ورق مقوایی بهداشتی توپر و جعبههای ساخته شده از آن دانست و گفت: این استاندارد برای انواع مقوای بهداشتی توپر مورد مصرف در بستهبندی اولیه و ثانویه تمامی مواد خوراکی که در بستههای مقوایی به بازار مصرف عرضه میشوند همچنین برای انواع جعبه مقوایی بهداشتی توپر و ورق مقوایی بهداشتی توپر برش خورده، نظیر ورق مقوایی در و بدنه جعبه شیرینی، ورق مقوایی بستهبندی انواع فست فود، رشته آشی، جعبه خرما، سینی کیک و غذا کاربرد دارد.
تاکید می شود این استاندارد برای بستهبندی مقوایی مواد غذایی منجمد به عنوان بستهبندی در تماس مستقیم با مواد غذایی کاربرد ندارد.