بازرسی از مراکز تولید بامیه و زولبیا در سروآباد
در راستای اجرای طرح طاهای نظارتی ماه مبارک رمضان، گشت مشترک بازرسی با حضور نمایندگان استاندارد، صمت، شبکه بهداشت و اصناف سروآباد از مراکز تولید بامیه و زولبیا، در شهرستان سروآباد انجام شد.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل استاندارد استان کردستان، تورج احمدیزاد مسوول نمایندگی استاندارد در شهرستان سروآباد گفت: در این گشت ضمن بازرسی و نظارت بر کیفیت شیرینی، توضیحاتی در خصوص رعایت استاندارد و بهداشت مواد اولیه مصرفی از جمله روغن، آرد، تخم مرغ، شکر و سایر مواد مصرفی به قنادان داده شد.
احمدیزاد افزود: همچنین باتوجه به مصرف بالای بامیه و زولبیا در ماه مبارک رمضان، تذکرات لازم درخصوص استفاده از جعبه های استاندارد نیز داده شد.
وی خاطر نشان کرد در این گشت مشترک مواد اولیهی پخت شیرینی کنترل شد.